Пошаговый рецепт приготовления фпуктового салата на английском языке
Washed and peeled fruits chopped, but not finely, citrus remove the membranes from oranges to squeeze out the juice and mix with lemon juice, grapes cut in half and remove the stones. All mix, season with juice.
ПЕРЕВОД:
промытые и почищенные фрукты порезать, но не очень мелко, цитрусовые очистить от пленок, из мандаринов выдавить сок и смешать с соком лимона, ягоды винограда разрезать на половинки и удалить косточки. Все смешать, заправить соком.
Напиши свой рецепт фруктового салата(по английски)
2 cups cold baked beans- 2 medium-size onions, minced- Ѕ clove garlic, finely chopped- 4 cups cold water- 2 cups canned tomatoes- 2 tablespoons flour- 2 tablespoons butter- salt and freshly ground black pepper to taste1) Place the beans, onions, garlic and water in a saucepan and simmer about thirty minutes.2) Heat the tomatoes, put through an electric blender or food mill and add to the bean mixture.3) Mix the flour and butter together and add a little of the hot soup. Return all to the pan and cook, stirring, until soup thicken. Season with salt and papper
Перевод:-2 чашки холодного запеченная фасоль-2 среднего размера луковицы, фарш-Ѕ зубчик чеснока, мелко нарезанного-4 стакана холодной воды-2 чашки консервированных томатов-2 столовые ложки муки-2 столовые ложки сливочного масла-Соль и свежемолотый черный перец по вкусу1) Поместите фасоль, лук, чеснок и воду в кастрюлю и варить около 30 минут. 2) Тепло помидоры, положить через Электрический блендер или продуктов питания мельницы и добавить в смесь бобов. 3) Смешать муку и масло вместе и добавить немного горячего супа. Возвращение все в кастрюлю и варить, помешивая, до тех пор, пока суп утолщаются. Сезон с солью и перцем
Рецепт салата на английском языке не менее 8-9 предлоении
Salad" Caesar "classic"
Products:
Worcestershire sauce.
Olive oil (Virgen extra).
Leaf lettuce.
1 lemon.
Grated Parmesan cheese.
1 egg.
White fresh bread for toast.
Fresh basil, oregano, tarragon, cilantro (at least two varieties of herbs).
1 clove of garlic.
How to make Caesar salad:
Pick lettuce leaves into small pieces and put them in a salad bowl, pre-grated garlic. It is better to spread in the form of a salad bowl.
Sprinkle salad with olive oil.
Recipe for Salad "Caesar" in its classical form depends largely on how to boil an egg.
In a saucepan pour water, add salt and almost bring to a boil. Put the egg in water for 1 minute. Remove and cool at room temperature. Pour the egg on lettuce leaves. Sprinkle Parmesan cheese evenly. Small pick fresh herbs (dried or take) and sprinkle the salad.
Bread, cut into small squares, fry them quickly in a little oil and put in a salad.
Sprinkle salad with worcestershire sauce (few drops). Bread, cut into small squares, fry them quickly in a little oil and put in a salad.
Sprinkle salad with worcestershire sauce (few drops).
Mix well and serve a salad on the table.
Sauce for the Caesar salad can be prepared separately by mixing the oil, lemon juice, herbs, and a few drops of sauce. Pour it lettuce, egg, croutons and stir quickly
Mimosa salad with crab sticks
For this recipe you will need:
egg (boiled) - 4-6 pieces.
crab sticks - 200g
Cheese - 100-200g
butter - 100-200g
onion - 1 pc.
Apple - 1-2 pieces.
Mayonnaise - 1/2-1 bank.
Cut onion and soak in cold water for 20-30 minutes. Puts layers: (1) egg whites, cut with a fork (2) Cheese (on a medium grater), (3) frozen butter (on a coarse grater), (4) finely chopped onion, (5) 1/3 cans of mayonnaise, (6) crab sticks (finely chopped), (7) apple, peeled and core (on a coarse grater), (8), mayonnaise, (9) the yolks.
Рецепт салата на английском языке
salad recipe-рецепт салата
Olivier
Ingredients:
1lb of bologna
1 can (15 oz) of sweet peas
3 middle size potatoes
4-5 middle size carrots
5-6 eggs
1 bunch of green onions
1 bunch of fresh dill
5-6 middle size cucumbers (pickled with salt not with vinegar, that is important)
Ground black pepper
Salt by taste
Mayonnaise by taste
How to make, step by step:
Boil carrots and potatoes in advance and make sure they cool till room temperature when you start making the salad. Prepare hard boiled eggs in advance, let them to cool down to room temperature as well. Wash green onions and dill.
Russian Salad (Olivier) Recipe: Step 1Skin boiled potatoes and dice them into small cubes like it is shown on the photo below:
Russian Salad (Olivier) Recipe: Step 2Skin boiled carrots and dice them into the cubes of the same size you diced potatoes into:
Russian Salad (Olivier) Recipe: Step 3Put diced carrots and potatoes into big bowl:
Step 4Open can with peas and remove liquid, add to the bowl:
carrots and potatoes. Add the to the bowl:
Step 6 Dice bologna, add to the bowl:
Step 7 Dice pickled cucumbers. It is important to take cucumbers pickled with salt not with vinegar:
Step 8 Chop green onions and dill, add to the bowl:
Step 9 Mix everything, season with ground black pepper and add salt if you feel it is needed. Add mayonnaise and mix everything again. Put salad to the bowl you want to serve it in. Your Russian Salad Olivier is ready to be served!
Рецепт салата оливье на английский и перевод на русский
Salad "Olivier"

Structure
ham or cooked sausage (you can substitute boiled chicken) - 200-250g potatoes (medium) - 4 pieces, carrots - 1 pc, eggs - 4 pieces, onions (medium onion) - 1 piece, pickled cucumbers (gherkins) - 4 pc, apple (sour) - 1 piece (optional), green peas - 1 Bank, mayonnaise, salt, freshly ground pepper
Preparation
Potatoes, not peeled, rinse well.
The crude carrots also good wash.
Put the vegetables in a saucepan, cover with water, bring to a boil and cook at low boil ~ 1-1.5 hours, until tender vegetables (but not razvarivaya).
Vegetables ready to remove from broth and cool.
Eggs are put in boiling salted water and cook with boiling points in ~ 8-10 minutes.
Then shift into a bowl of cold water to cool and clean.
Chopped eggs.
Peel the potatoes and cut into small cubes.
With carrot peel and cut into cubes, too.
Onion peel and finely chop.
Gherkins cut into small cubes.
Apple wash, cut peel and cut into small cubes.
Ham (sausage or chicken) also cut into cubes.

In a bowl, combine the potatoes, carrots, apple, ham, green peas, onions, pickles and eggs.

A little salt (given that the salad is mayonnaise) and pepper freshly ground pepper.
Season with "Olivier" mayonnaise, stir, let it brew and serve.
-
Салат "Оливье"

Состав
ветчина или вареная колбаса (можно заменить отварной курицей) - 200-250г, картофель (средний) - 4 шт, морковь - 1 шт, яйца - 4 шт, лук репчатый (средняя луковица) - 1 шт, огурцы маринованные (корнишоны) - 4 шт, яблоко (кислое) - 1 шт (по желанию), горошек зеленый - 1 банка, майонез, соль, свежемолотый перец
Приготовление
Картофель, не очищая от кожуры, хорошо промыть.
Неочищенную морковь тоже хорошо вымыть.
Положить овощи в кастрюлю, залить водой, довести до кипения и варить при слабом кипении ~1-1,5 часа, до мягкости овощей (но не разваривая).
Готовые овощи вынуть из отвара и остудить.
Яйца положить в кипящую подсоленную воду и варить с момента закипания ~8-10 минут.
Затем переложить в миску с холодной водой, остудить и очистить.
Яйца порубить.
Картофель очистить от кожицы и нарезать небольшими кубиками.
С моркови срезать кожицу и тоже нарезать кубиками.
Лук очистить и мелко нарезать.
Корнишоны нарезать маленькими кубиками.
Яблоко вымыть, срезать кожуру и нарезать маленькими кубиками.
Ветчину (колбасу или курицу) тоже нарезать кубиками.

В миске соединить картофель, морковь, яблоко, ветчину, зеленый горошек, лук, корнишоны и яйца.

Немного посолить (учитывая, что салат будет заправляться майонезом) и поперчить свежемолотым перцем.
Заправить "Оливье перемешать, дать настояться и подавать к столу.
Нужен рецепт салата на английском языке для уровня 6 класса с переводом на русский
20 баллов кому не лень
1 ответ будет лучшим!
Today we will tell you the recipe for Caesar salad.
This salad has gained popularity. Start to cook it yourself and home will appreciate your culinary skills!
Thoroughly wash the lettuce leaves and dry them. Lettuce chop into large pieces, or cut into longitudinal strips.
To use, you can keep the prepared sheets in the refrigerator.
Further according to the recipe Caesar salad, you need to prepare the dressing:
Half cloves of garlic and crush chesnokodavki and RUB with a little salt.
Garlic a lot, add in olive oil and warm up together on a light fire to a temperature of 60-70 C. Cool the mass.
Baton cut into small cubes and dry in the oven on low heat to Golden, stirring occasionally.
Toasted croutons sprinkle garlic butter, and if desired, with salt and pepper.
Send a couple of more minutes in the oven. Then cool.
Egg dip in boiling water for 1 minute, then remove and cool.
Cheese grate on more coarse grater.
A bowl, RUB the inside with a piece of garlic, which has remained.
Pull out of the fridge prepared salad leaves and salt and pepper, sprinkle garlic butter mix.
Add lemon juice to taste and stir.
Chicken fillet fried in a skillet with a small amount of fat, cool and cut into small cubes.
Add grated Parmesan cheese and croutons, fried chicken and again straite salad and serve immediately to the table to toast not have a pulp.
Сегодня расскажу рецепт салата Цезарь.
Этот салат давно уже завоевал популярность. Начните готовить его сами и домашние оценят ваше кулинарное мастерство!
Тщательным образом помойте листья салата и обсушите их. Листья салата измельчите на крупные кусочки, или порежьте на продольные полоски.
До использования можно держать подготовленные листья в холодильнике.
Далее по рецепту салата Цезарь нужно подготовить заправку:
Половину зубчика чеснока раздавите чеснокодавкой и разотрите с небольшим количеством соли.
Чесночную массу добавляйте в оливковое масло и прогрейте все вместе на легком огне к температуре 60-70 С. Остудите подготовленную массу.
Батон нарежьте небольшими кубиками и подсушите в духовке на небольшом огне к румяности, периодически помешивая.
Подрумяненные гренки обрызгайте чесночным маслом, а при желании посолите и поперчите.
Отправьте еще на пару минут в духовку. Потом охладите.
Яйцо опустите в кипящую воду на 1 минуту, потом выньте и охладите.
Сыр натрите на более грубой терке.
Салатницу натрите изнутри кусочком чеснока, который остался.
Вытяните из холодильника подготовленные листья салата и посолите, поперчите, обрызгайте чесночным маслом, перемешайте.
Добавьте лимонный сок по вкусу и перемешайте.
Куриное филе обжарить на сковородке с небольшим количеством жира, охладите и порежете на небольшие кубики.
Добавьте тертый пармезан и гренки, жаренное филе курицы и опять стрясите салат и немедленно подавайте к столу, чтобы гренки не размокли.
Скажите рецепт обычного салата на английском языке
Salad with chicken and carrots in Korean.
Ingredients:200 g chicken fillet,
100 g carrots in Korean,
2 eggs,
1 cucumber,
2 tbsp mayonnaise,
lettuce for decoration,
salt to taste.
Cooking: Chicken and eggs boil until tender. In a bowl cut into strips of chicken and eggs. Add strips to cut a fresh cucumber, Korean carrot and mayonnaise. Stir and season with salt to taste. Arrange on platter with lettuce. You can serve our delicious salad with chicken and carrots in Korean to the table.
Salad Olivier
Description
This salad is the creation of a French chef, M. Olivier, who in the 1860s opened a fashionable restaurant in Moscow called The Hermitage. The present-day version has veered quite far from the original, but Salad Olivier continues to be a favorite hors d’oeuvre and side dish for entrees.
Method
Serves 8-10 as an appetizer or 6 as an entree
Cut the cooked chicken and potatoes into 1/2-inch cubes. Peel the cucumbers and also cut into 1/2-inch cubes. In a large bowl, combine the meat, potatoes, cucumbers, green peas, and onion. Add the mayonnaise and mix gently, so those ingredients are not mashed.
Refrigerate the salad until serving time (but for no longer than 4 hours).
Variation: Vegetable Salad Olivier
Omit the chicken or veal to make a delicious meatless side dish.
Ingredients
# 1 whole chicken breast, poached, boned, and skinned, or 1/2 pound lean cooked veal.
# 1 pound all-purpose potatoes, boiled in their skins and peeled.
# 2 medium Cucumbers in Brine.
# 1 cup cooked fresh or frozen peas.
# 1 medium onion, finely chopped.
# 1 cup Mayonnaise.
# 2 hard-boiled eggs, peeled and quartered.
# 8 large black Greek olives.
Рецепт овощного салата по английскому языку
Vegetable salad.
Need to cut the cucumber, tomato, pepper, onion, salt and pepper, and add the oil.
" Салат" Цезарь "классический"Продукты:
Вустершир соусом. Оливковое масло ( Virgen за дополнительную плату). Лист салата. 1 лимон. Тертый сыр пармезан. 1 яйцо. Белый свежий хлеб для тоста. Свежий базилик, орегано, эстрагон, кинза ( по крайней мере, две разновидности трав ).1 зубчик чеснока.
Как сделать салат Цезарь :
Возьмите листья салата на мелкие кусочки и положить их в салатник, предварительно тертым чесноком. Лучше распространяться в виде салатницу.
Посыпать салат с оливковым маслом.
Рецепт для салата " Цезарь " в его классической форме в значительной степени зависит от того, как сварить яйцо.
В кастрюле залить водой, добавить соль и почти довести до кипения. Поместите яйцо в воде в течение 1 минуты. Снимите и охладить при комнатной температуре. Вылейте яйцо на листьях салата. Посыпать сыром Пармезан равномерно. Небольшой пикап зелень (сушеная или взять ) и посыпать салат.
Хлеб, нарезать небольшими квадратами, обжарить их быстро в небольшом количестве масла и положить в салат.
Посыпать салат с Вустершир соусом ( несколько капель). Хлеб, нарезать небольшими квадратами, обжарить их быстро в небольшом количестве масла и положить в салат.
Посыпать салат с Вустершир соусом ( несколько капель).
Все хорошо перемешать и подавать салат на стол.
Соус для салата Цезарь можно приготовить отдельно, смешивая масло, лимонный сок, зелень, и несколько капель соуса. Налейте ему салата, яйцо, гренки и перемешать быстро.
Salad "Caesar" classic
Products:
Worcestershire sauce.
Olive oil (Virgen extra).
Leaf lettuce.
1 lemon.
Grated Parmesan cheese.
1 egg.
White fresh bread for toast.
Fresh basil, oregano, tarragon, cilantro (at least two varieties of herbs).
1 clove of garlic.
How to make Caesar salad:
Pick lettuce leaves into small pieces and put them in a salad bowl, pre-grated garlic. It is better to spread in the form of a salad bowl.
Sprinkle salad with olive oil.
Recipe for Salad "Caesar" in its classical form depends largely on how to boil an egg.
In a saucepan pour water, add salt and almost bring to a boil. Put the egg in water for 1 minute. Remove and cool at room temperature. Pour the egg on lettuce leaves. Sprinkle Parmesan cheese evenly. Small pick fresh herbs (dried or take) and sprinkle the salad.
Bread, cut into small squares, fry them quickly in a little oil and put in a salad.
Sprinkle salad with worcestershire sauce (few drops). Bread, cut into small squares, fry them quickly in a little oil and put in a salad.
Sprinkle salad with worcestershire sauce (few drops).
Mix well and serve a salad on the table.
Sauce for the Caesar salad can be prepared separately by mixing the oil, lemon juice, herbs, and a few drops of sauce. Pour it lettuce, egg, croutons and stir quickly.
Рецепт фруктовова салата по Английски
- 4 eggs
- 1 cup flour
- 1 cup sugar
- 3-4 apples
- Powdered Sugar
- vanillaBeat the whites with a pinch of salt and sugar and a half rate. Rub the yolks with remaining sugar and vanilla. Combine whites and yolks, add flour and mix gently. Apples are cleaned, cut into slices. In form, greased, pour half of the test. On top of the apples gently lay on the surface, pour the remainder over the apple mixture. Bake until tender 20-30 minutes. Cool, sprinkle with powdered sugar. Charlotte is ready then when there was a golden crust with pierced no raw dough. Bon Appetit!
Fruit salad with apricots
Ingredients: 
1 banana,
2 apricot,
5 pieces of prunes,
1 small cantaloupe,
60-80 grams of milk chocolate
2 tablespoons almonds,
80 g of low-fat yogurt,
a few leaves of mint.
Preparation:
Cut the melon pulp into small pieces, banana slices, and pre-soaked in water prunes chop sticks. Apricots, remove the seeds and cut them quarters. Almond chop and fry a little. Milk chocolate rub on a grater. Mix all ingredients, season with yogurt, mix well and garnish with a few mint leaves.
Напишите любой рецепт салата (по англиски)
Salad Ingredients
2 teaspoons olive oil
2 chicken breast fillets, cut into 1cm thick slices
4 rashers bacon, rind removed, cut into 1cm strips
4 slices bread, cut into cubes
4 eggs
1 cos lettuce, leaves picked, washed and dried
½ red onion, very finely sliced
1 cup Caesar salad dressing (recipe below)
½ cup freshly shaved parmesan
Dressing Ingredients
1 tbs white wine vinegar
1 clove garlic, crushed
1 tbs Dijon mustard
6 anchovy fillets, finely chopped
1 tbs Worcestershire sauce
1 egg yolk
1 cup light olive oil
Lemon juice, to taste
Salt and pepper, to taste
Method
Fill your kettle with water and bring to the boil.
Heat a fry pan or BBQ flat plate over medium high heat. Heat 1 teaspoon oil and cook the chicken pieces for 2 minutes each side, or until cooked but still tender. Set aside under foil.
On the same pan, fry the bacon until golden and starting to crisp up. Remove the bacon from the pan, leaving behind the fat that has rendered out of the meat. Add the rest of the oil to the pan and fry the bread cubes until golden and crisp. Remove from the frypan and set aside.