Напишите рецепт салата на английском

Canned corn 1 BankCrab sticks 200 gOnion 1 headEgg of chicken 3 piecesRice 100 gLight mayonnaise 4 tablespoonsGreens ½ bunch
1. Crab sticks finely chop.
2. Add corn, chopped onion, chopped boiled eggs and boiled rice.3. All mix, add the chopped herbs and mayonnaise to taste.4. You can add mayonnaise and sour cream 50:50. On request, fresh or salted cucumber, finely chopped.

Огурцы помидоры зелень лук растительное масло = овощной салат
Cucumber tomato green onions vegetable oil = vegetable salad

Рецепт салата на английском языке с переводом на русский

To make а prawn salad you will need 200g of king prawns, 300g of spinach, a tomato, a large cucumber, an egg, half a lemon, two cloves of garlic, roasted cashew nuts, bacon, rye bread and seasoning. 
First of all, you will need to prepare the bread and bacon. Take two slices of bread and cut them into 1 cm cubes, drizzle them in olive oil and place into the pre-heated oven to roast for 10 minutes. Along with the bread, also put three slices of bacon in the oven. 
While the bread and the bacon is cooking in the oven, prepare the rest of the ingredients. Boil the egg in a pan for 10 minutes, cut the tomato and the cucumber into bite-size pieces and wash the spinach. 
Then pre-heat a frying pan, place some butter on it and throw in finely chopped garlic. Cook garlic on low heat for two minutes then add the prawns into the pan. Sprinkle some salt, pepper and chilli flakes on top and squeeze out the lemon. Cook the prawns for 4 minutes. 
To assemble the salad, place spinach (make sure it’s dry), cucumber, tomato, sliced bacon, bread and prawns into a bowl. Then to season the salad, pour the liquid left in the frying pan after cooking the prawns into the bowl. Mix well, add more salt and pepper if needed and sprinkle some roasted cashew nuts  and place the egg cut into wadges on top. Bon appetite!
________________________________________
Перевод:
Чтобы приготовить салат с креветками, вам понадобится 200 г королевских креветок, 300 г шпината, помидор, большой огурец, яйцо, половина лимона, два зубчика чеснока, жаренные орехи кешью, бекон, ржаной хлеба и приправы.
Прежде всего, вам нужно будет приготовить хлеб и бекон. Возьмите два ломтика хлеба и разрежьте их на кубики в 1см, полейте на них оливковок масло и поместите в предварительно нагретую духовку для поджарки на 10 минут. Наряду с хлебом, также положить три куска бекона в духовку. В то время как хлеб и бекон готовятся в духовке, подготовьте остальные ингредиенты. Сварите яйцо в кастрюле 10 минут, нарежьте помидор и огурец на кусочки и вымойте шпинат. Затем на предварительно нагретую сковороду, положите немного сливочного масла и закиньте мелко нарезанный чеснок. Готовьте чеснок на медленном огне в течение двух минут, затем добавьте креветки в сковороду. Посыпьте сверху соль, перец и хлопья чили и выдавите лимон. Готовьте креветки в течение 4 минут. Чтобы собрать салат, поместите шпинат (убедитесь, что он сухой), огурец, помидор, нарезанный бекон, хлеб и креветки в миску. Затем, чтобы заправить салат, вылейте в миску оставшуюся жидкость из сковородки в которой готовились креветки. Хорошо перемешайте, добавьте больше соли и перца, если это необходимо, и посыпьте немного жареных орехов кешью и сверху положите яйцо, порезанное дольками. Приятного аппетита!

Напишите на английском языке небольшой рецепт 9-12 предложений об салате.

                  Оливье
             INGREDIENTS600g boiled pork fillet 4 potatoes boiled in their skins 10 hard-boiled eggs 1 onion 350g canned peas 500g mayonnaise 6-8 pickles Greens to tasteSalt and pepper to taste
Number of servings: 10
1. A set of ingredients for Russian salad is classical. Nothing extra will be added.
2. Peel and chop finely the onion.
3. Soak raw onions in boiling water for 5 minutes. Drain the liquid and use the softened onions in salad. Thanks to soak the onion becomes soft, it isn’t bitter or crispy.
4. Cut boiled meat into small cubes (you can substitute the meat with cooked sausage).
5. Put the soaked onions in a colander to drain all unnecessary liquid.
6. Cut the eggs into small cubes.
7. Cut the potatoes into small cubes.
8. Cut the pickles into small cubes.9. Chop finely the greens.
10. Put all the chopped ingredients in a large bowl. Put canned peas (without liquid) in the bowl.11. Add salt and pepper to taste, mix gently.
12. Add mayonnaise.
13. Russian salad is ready!
Перевод вот этого всего:
Ингредиенты: Свиное филе отварное — 600 ГраммКартофелины, сваренные в мундире — 4 ШтукиЯйца, сваренные вкрутую — 10 ШтукЛуковица — 1 ШтукаГорошек консервированный — 350 ГраммМайонез — 500 ГраммСоленые огурцы — 6-8 ШтукЗелень — - По вкусуСоль, перец — - По вкусу
Количество порций: 10

Набор ингредиентов для салата Оливье - классический. Ничего лишнего добавлять не будем. Лук чистим и мелко нарезаем. Очень важная хитрость - сырой лук заливаем кипятком на 5 минут, после чего жидкость сливаем, а размякший лук используем в салате. Благодаря замачиванию лук становится более мягким, перестает хрустеть и теряет свою горечь. Отварное мясо нарезаем мелкими кубиками (при желании можно заменить вареной колбасой). Замоченный лук откидываем на дуршлаг, чтобы стекла вся ненужная нам жидкость. Яйца нарезаем небольшими кубиками. Аналогичными кубиками нарезаем и картофель. Такими же небольшими кубиками нарезаем и соленые огурцы. Мелко рубим зелень. Кладем все нарезанные и нарубленные ингредиенты в большую миску для салата. Туда же кладем консервированный горошек (без жидкости). Солим, перчим по вкусу, аккуратненько перемешиваем. Заправляем майонезом. Салат Оливье готов!

Рецепт салату какого нибудь на англійськом(без грамм) поетапно First. Then. Next. Finally. Enjoy your meal(маленький)

To prepare the salad "Olivier" is necessary:
1) Get and cook (in uniform) potatoes (2 pcs.) Cleaned, cut into small pieces, put in a bowl.
2) Take the pickle (and can be fresh) and cut into small pieces, put in a bowl with the potatoes (item 1).
3) Next, take the 150 gr. of sausage.
4) Chop, put it into our bowl (item 2).
5) Next, take 30 grams. green onions.
6) Finely chop it and put in a bowl (item 4).
7) Then take 2 eggs, boil them for about 20 minutes after cooking to substitute them under cold water, clean eggs, then cut them and put them in our bowl (item 6).
8) Add 100 grams. green peas.
9) Add salt (0.5 teaspoons) and mayonnaise (to taste), mix thoroughly the contents of our bowls, salad now, "Oliver" can serve.

Рецепт салата на англ. яз с переводом

Lower the eggs in a pot of water and cook for 7-10 minutes.
Lower the potatoes and carrots in lightly salted water. Cook until tender (about half an hour).
Cut the sausage into cubes.
Cut the cucumber into cubes.
Eggs pass through yaytserezku.
Add salad green peas.
Cut the carrots and potatoes into cubes.
Mix the salad with mayonnaise. If necessary, add salt.
Опустить яйца в кастрюлю с водой и варить в течение 7-10 минут.  
Опустить картофель и морковь в слегка подсоленную воду. Варить до готовности (примерно полчаса). 
Нарезать колбасу кубиками.  
Нарезать огурцы кубиками.  
Яйца пропустить через яйцерезку.  
Добавить в салат зеленый горошек.  
Нарезать морковь и картофель кубиками.  
Смешать салат с майонезом. При необходимости посолить.  

Простой рецепт салата англлиски

INGREDIENTS1 chicken breast or fillet0.5 loaf bread2 eggs 150g cherry tomatoes (or other)100g lettuce 2/3 cup olive oil0.5 lemon1 teaspoon sweet mustard1 garlic cloveSalt to tasteGround black pepper to tasteNumber of servings: 3 Cut the crust of the bread - it may be too hard after baking. Tear or chop the crumb, put it on a baking sheet, add some salt, drizzle with oil and bake until golden colour. While the croutons are baking, rub the chicken with salt and pepper. Fry quickly in a well-heated frying pan on two sides in a little oil (grilling will be even better). Squeeze juice out of the lemon. Put the eggs in boiling water for 1 minute, then cool them down in cold water. Make the sauce: rub the garlic with salt and pepper. Add some mustard, lemon juice and eggs, whisk thoroughly. While whisking, add the oil slowly. Wash and dry the lettuce and tomatoes. Tear the lettuce. Chop the tomatoes (cherry tomatoes – in half, other – in slices). Dress the lettuce with sauce and mix gently. Put sliced fried chicken and croutons on the lettuce. Drizzle with dressing. Sprinkle with grated Parmesan cheese and garnish with tomatoes. Now you can serve the salad.

Простой салат рецепта англиски

Ингредиенты    Картофель 5 штук
Свекла 1 штука 
Огурцы соленые 2 штуки 
Морковь1 штука
Яблоко1 штука
Лук зеленый50 г
Квашеная капуста100 г
Уксус¼ стакана
Масло растительное3 столовые ложки
Горчица1 чайная ложка
Сахарпо вкусу
 15 минутИнструкция1.  Вареный картофель, яблоки, огурцы, морковь очистить, нарезать ломтиками, кубиками или соломкой, сложить в миску, прибавить квашеную шинкованную капусту. 2.  Горчицу, соль, перец, сахар растереть с маслом и развести уксусом. 3.  Перед тем как подать к столу, овощи смешать с приготовленным соусом, уложить в салатник, украсить ломтиками свеклы, посыпать зеленым луком и укропом. Можно украсить винегрет также свежими огурцами и помидорами. Винегрет получается более вкусным, если его заправить соусом майонез.

Надо рецепт летнего салата и приготовления написать на английском

Greek Salad 
Ingredients: 
3 large ripe tomatoes, chopped 
1 small red onion, chopped 
salt and pepper to taste 
1 cup crumbled feta cheese 
6 black Greek olives, pitted and sliced 
1 1/2 teaspoons dried oregano 
4 teaspoons lemon juice 
1/4 cup olive oil
3 large ripe tomatoes, chopped
Directions: 
In shallow salad bowl, or on serving platter, combine tomatoes, cucumber, and onion. Sprinkle with oil, lemon juice, oregano, and salt and pepper to taste. Sprinkle feta cheese and olives over salad. Serve.
 

Пошаговый рецепт приготовления фруктового салата на английском языке

cooking fruit salad
Mayonnaise - 130 g
Beets - 2 pieces
Seedless grapes - 300 g.
Peach - 1 PC.
Banana - 1 PC.
Kiwi - 1 PC.
Vinegar - 1 tsp
Mandarin - 2 PCs
1 boil the Beets in water with vinegar, cool, peel and grate on a coarse grater.
2 Grapes wash, sort and cut in half.
3 Tangerine peel, divided into slices, slices cut into 2-3 parts.
4 Peach wash, remove the stone and cut into small cubes.
5 Banana peel, cut into slices.
6 Kiwi fruit wash, peel and cut into slices or cubes.
7 Combine all ingredients, season with mayonnaise and mix thoroughly.

Рецепт приготовления фруктового салата

Фруктовый салат "Курортный роман" Rambutan   19.12.12Фруктовые салаты - это всегда красивый и вкусный десерт. И всегда разный, так как готовить эти салаты можно из любых фруктов по сезону. ПродуктыКиви – 2 шт. Банан – 1 шт. Груша – 1 шт. Хурма – 1 шт. Виноград без косточек – 200 гЗерна граната – 1 чайная ложкаКоньяк – 1 чайная ложкаСироп грушевого варенья (можно взять светлый сироп другого варенья или мед) – 3 ст. Ложки

For the recipe you will need:

watermelon (pulp) - 200-250g
melon (pulp) - 200g
plum (seedless) - 6-8 PCs.
grapes - 1 brush
green salad - to taste
for the sauce:
sour cream - 1 Cup
sugar - 1 tbsp
raspberries or fresh strawberries - 100g
orange - 1 PC.
lemon - 1/2 PC.
liqueur - 30-40g
cinnamon - to taste 
Sol.

To prepare Salad "Fantasy" should:
First prepare the sauce: berries through a sieve, into a bowl of mashed potatoes to grate the zest of lemon and orange, squeeze the juice, add sour cream, salt, sugar, liqueur, cinnamon and mix well. The flesh of watermelon, melon cut straight slices or cubes, pulp plums - sliced, salad - julienne. Combine all in a bowl, stir, add the grapes. Put the salad in a salad bowl, pour the sauce. Garnish with lettuce leaves. You can prepare a salad of apples, pears, plums, peaches and grapes. Most effectively this salad looks, if it be laid instead of the salad in a watermelon or cantaloupe, cut in the shape of the basket.