рецепт яблочного пирога на английском языке с переводом на русский

Как приготовить яблочный пирог:
Сперва готовим тесто для яблочного пирога. Для этого перемешиваем муку с разрыхлителем, добавляем холодное рубленое сливочное масло, получается крупная крошка. Добавляем сметану. Должно получиться эластичное тесто. Заворачиваем тесто в пищевую пленку и кладем минут на 30 в холодильник.
Пока тесто в холодильнике, готовим начинку.  
Смешиваем сметану, сахар, яйцо и муку, с помощью миксера, до полного растворения сахара. Яблоки очищаем от кожуры и сердцевины, разрезаем на дольки.  
Чтобы яблоки не почернели, можно сбрызнуть их лимонным соком. Я готовлю яблоки непосредственно перед тем, как подходит время доставать тесто из холодильника, тогда яблоки не лежат долго и не окисляются. Тесто выкладываем в форму со съемными бортами, предварительно смазанную маслом. И пальчиками ровненько уминаем тесто, чтобы получились бортики. Это наш корж, основа пирога.  
Высыпаем на эту основу яблоки и заливаем сметанной начинкой. Помещаем в разогретую до 180 градусов духовку на 1 час. Вынимаем готовый пирог из духовки. Посыпаем яблочный пирог корицей и сахарной пудро
How to cook an apple pie:
First, prepare the dough for apple pie. To do this, mix flour with baking powder, add the chopped cold butter, obtained a large baby. Add the sour cream. You should get an elastic dough. Wrap the dough in plastic wrap and put on 30 minutes in the refrigerator.
While the dough in the refrigerator, prepare the stuffing. Mix sour cream, sugar, eggs and flour to the mixer, until complete dissolution of the sugar. Photo Cooking recipe: The most delicious apple pie - a step №2Apples are peeled and the core, cut into slices. To blackened apples, you can sprinkle them with lemon juice. I cook the apples just before it is time to get the dough from the refrigerator, while apples are long and not oxidized. Photo Cooking recipe: The most delicious apple pie - a step №3Put the dough into the mold with removable sides, pre-greased. And rovnenko fingers knead the dough, to get the bumpers. This is our cake, the cake base. Pours on the basis of apples and fill with sour cream filling. We put in a preheated 180 degree oven for 1 hour. Photo Cooking recipe: The most delicious apple pie - a step №4We take out the finished cake from the oven. Photo Cooking recipe: The most delicious apple pie - a step №5Sprinkle with cinnamon and apple pie with icing sugar

Как написать рецепт яблочного пирога на английском языке с переводом на русский

INGREDIENTS3 apples 1 cup flour1 cup sugar3 eggs 1 pinch salt1/2 teaspoon cinnamon1/2 teaspoon vanilla essence1 tablespoon starchPowdered sugar to tasteNumber of servings: 4-6
Mix flour, cinnamon, salt and starch in a bowl.
Whip the eggs with sugar for 3-4 minutes with an electric wire whisk. The mixture should lighten a little and increase in volume.
Continuing to whisk, gradually add the flour mixture into the egg mixture. Whisk until it is a homogeneous mass.
Peel the apples and cut them into small cubes.
Take a baking dish, flour it lightly and smear with oil. Put the apples in it, and cover with the egg-flour mixture.
The apples should be completely covered with the batter.
Put in the oven, preheated to 180 degrees, and bake for 30-40 minutes – depending on the features of your oven. As soon as the apple pie is covered with golden crust, check the readiness of the dishes with a toothpick.
Let the apple pie cool down and sprinkle it with powdered sugar. The apple pie can be served.

ПЕРЕВОД
Ингредиенты: Яблоки — 3 ШтукиМука — 1 СтаканСахар — 1 СтаканЯйца — 3 ШтукиСоль — 1 ЩепоткаКорица — 1/2 Чайных ложкиВанильная эссенция — 1/2 Чайных ложкиКрахмал — 1 Ст. ЛожкаСахарная пудра — - По вкусу
Количество порций: 4-6
Смешиваем в мисочке муку, корицу, крахмал и соль.
Яйца взбиваем с сахаром около 3-4 минут при помощи электровенчика. Масса должна посветлеть и немножко увеличиться в объеме.
Продолжая взбивать, постепенно вводим мучную смесь в яичную. Взбиваем, пока не образуется однородная масса.
Яблоки чистим и нарезаем на небольшие кубики.
Берем форму для запекания, слегка присыпаем мукой и смазываем маслом. Выкладываем в нее яблоки, сверху заливаем получившейся яично-мучной смесью.
Яблоки должны быть полностью покрытыми тестом.
Ставим в духовку, разогретую до 180 градусов, и запекаем 30-40 минут - в зависимости от особенностей вашей духовки. Как только шарлотка покроется золотистой корочкой, зубочисткой проверяем готовность блюда.
Даем шарлотке немного остынуть, посыпаем сахарной пудрой, и шарлотку можно подавать. Вот и все - просто и вкусно!

Напишите рецепт пирога на английском языке.

Apple crumble — яблочный пирог
2. Carrot Orange Cake — Морковно — апельсиновый
кекс
3. Pumpkin Ginger Curry Soup — тыквенно-
имбирный суп с карри
4. Salmon Filo Pie — пирог с лососем и тестом фило
— рецепт от Джейми Оливера
5. Рецепт традиционного английского рисового
пудинга
6. Pizza Margherita (пицца Маргарита)
7. Cuppa tea — традиционная английская чашка чая
8. Fish And Chips — Рыба с чипсами
9. Guinness Stout Brownies — шоколадные
пирожные Брауни
10. Традиционные русские рецепты (селедка под
шубой, блины)
11. Американские рецепты
12. Шарлотка (простой рецепт)
13. Простой рецепт пиццы с грибами (аудио)
14. Easter Simnel Cake — Пасхальный пирог Симнель
15. Traffic Light Omelettes — яичница (омлет) —
светофор
16. Ham and egg sandwich — бутерброд (сэндвич) с
ветчиной и яйцами
17. Classic Lasagna — классическая лазанья

How to cook lemon pie.
You’ll need:
5lemons
1cup of butter
3cups of sugar
8eggs
3cups of flour
First of all, you have to bake the base of the cake. Mix 1cup of sugar, 1 cup of butter and 2eggs. Here you have pastry. Give it shape of a bucket and put it on to a pan. Then put it into an oven and bake for 20 min. Then turn the lemons in to zest and juice and mix with the eggs and sugar which left. Pour it in to your dough bucket and bake for 40 min.

Написать рецепт пирога или торта с описанием рецепта. Спасибо.

 Шварцвальдский вишневый торт ("Черный лес") 

вишня без косточек (замороженная) - 400 г, вишневый сок (образуется при перемешивании вишен с сахаром) - 170 мл, сахар - 50 г + 120 гсливки 33-35% жирности - 700-800 мл, сахарная пудра - 6 столовых ложекдля бисквитного коржа (на форму диаметром ~23 см)яйца - 6 шт, сахар (желательно мелкий) - 190 г, мука - 100 г, какао-порошок - 30 г, сливочное масло - 80 гдля шоколадного кремасливки 35% - 70 мл, горький шоколад - 35 г, сахарная пудра - 1 столовая ложкадля отделки готового тортагорький шоколад - 100 г, коктейльная вишня (консервированная)

Рецепт пирога на англисском

Пирог: Ready, roll out the dough to a thickness of 1.5 cm Place on baking sheet, making the edge of the "edging", let stand for 15-20 minutes. Then place a layer of cherry filling of 1-2 cm and bake the cake for 40-50 minutes at 200C in the oven. Cover with the cooled cake with sugar whipped cream. For the filling - 3 cups ground cherry sift, pour a glass of boiling water. Put an hour in a warm place for the swelling. After that, a little over half a cup Stir in sugar and stir the whole mass.
 Готовое, дрожжевое тесто раскатайте в пласт толщиной 1,5 см. Положите на противень, сделав по краю "кантик", дайте постоять 15-20 минут. Затем выложите начинку из черемухи слоем в 1-2 см. И выпекайте пирог 40-50 минут при 200С в духовке. Остывший пирог покройте взбитой с сахаром сметаной. Для начинки - 3 стакана молотой черемухи просейте, залейте стаканом кипятка. Поставьте на час в теплое место для набухания. После этого всыпьте чуть больше полстакана сахара и тщательно перемешайте всю массу.

Рецепт пирога на английском языке

For a good apple pie you will need:
• 1 lb apples (500 gm) 
• 4 oz flour (100 gm) 
• 2 oz butter or margarine (50 gm) 
• 3 oz sugar (75 gm) 
• 2 oz sultans (50 gm) 
• 1 oz chopped nuts (25 gm) 
• 1-teaspoon cinnamon. 
Now you can make a real English apple – pie. Here are the instructions. Put them in the correct order, and number the instructions 1 to 6:
Mix the nuts, sultanas, cinnamon and half the sugar with the apples. Bake in a medium oven (300F) for 30 minutes. Peel and core the apples. Cut them into small pieces and put them into a baking dish. Sieve the flour into a mixing bowl. Sprinkle the mixture over the apples. 
Rub the soft butter into the flour with your finger – tips. When the butter melts, the mixture will look like bread – crumbs. Add the rest of the sugar. And now serve the pie hot with cream. Enjoy it! And as Russians say, Christ is risen! Expecting the answer, Christ is risen indeed! For a good apple pie you will need (для хорошего яблочного пирога вам понадобятся):
• 1 lb apples (500 gm) (1-фунтовые яблоки – 500 гр)
• 4 oz flour (100 gm) (4 унции муки – 100 гр)
• 2 oz butter or margarine (50 gm) (2 унции масла или маргарина – 50 грамм)
• 3 oz sugar (75 gm) (3 унции сахара – 50 грамм)
• 2 oz sultans (50 gm) (2 унции султаны – 50 грамм)
• 1 oz chopped nuts (25 gm) (1 унция расколотых орехов- 25 грамм)
• 1-teaspoon cinnamon. (1 чайная ложка корицы)
Now you can make a real English apple – pie. (теперь вы можете сделать самый настоящий английский яблочный пирог). Here are the instructions (Вот инструкция). Put them in the correct order (положите их в правильном порядке), and number the instructions 1 to 6 (и количестве по инструкции от 1 до 6):
Mix the nuts, sultanas, cinnamon (смешайте орехи, султану и корицу) and half the sugar with the apples (и половину сахара с яблоками). Bake in a medium oven (пеките в средне нагретой духовке) (300F) for 30 minutes (30 минут). Peel and core the apples (почистите кожуру и сердцевину яблок). Cut them into small pieces (порежьте их на маленькие кусочки) and put them into a baking dish (и положите в блюдо сдобы). Sieve the flour into a mixing bowl (просейте муку и смешайте). Sprinkle the mixture over the apples (опрыскайте яблоки смесью). 
Rub the soft butter into the flour with your finger – tips (протрите масло в муку кончиками пальцев). When the butter melts (когда масло растает), the mixture will look like bread – crumbs (смесь напомнит крошки хлеба). Add the rest of the sugar (добавьте остальную часть сахара). And now serve the pie hot with cream (а сейчас полейте пирог кремом). Enjoy it! (наслаждайтесь) And as Russians say (как говорят русские), Christ is risen! (Христос воскрес) Expecting the answer (ожидаемый ответ), Christ is risen indeed (Христос действительно воскрес!

Рецепт пирога на английском

Ingredients for the "Cheese Pie"
Eggs (1 - in the dough, 3 - in the stuffing) - 4 pieces
Sour cream - 4 tbsp. l.
Margarine - 250 g
Flour - 4 stack.
Sugar - 2 cup.
Cocoa - 3 tbsp. l.
Cottage cheese - 600 g
Starch - 1 tbsp. l.
Butter - 50 g
Raisins nuts vanillin (the stuffing - on request)
Soda (pay vinegar) - 1 tsp.
Dough: Mix 1 egg, 2st. l. sour cream, 1 tablespoon soda (pay vinegar), margarine (three on a large grater), 1 tbsp. sugar, 3 tablespoons cocoa, about 4 tbsp. flour. The dough should have elastic and not stick to the hands. Of test case 7 balls, and send them to chill for 30 minutes.
Let us filling: cheese, 2 tablespoons sour cream, 3 egg yolks, 1 cup sugar, starch and butter mix until smooth.
Give the stuffing to stand for 5-10 minutes.
Proteins stir.
Add the stuffing raisins, nuts, vanilla.
There also will send the beaten egg whites and gently mix.
Take a baking pan and three on her (on a coarse grater) 4 ball test.
Put the filling on the dough, evenly distributed over the entire form.
And on top of the three remaining 3 balls of dough.
Side View))))))
Send in the oven (180-200 degrees). And bake until done))))
Pulling out of the oven, give the cake to cool, cut it and lay out on a platter

Мое предыдущее задание удалили! Так дали такое задание написать рецепт щоколадного пирога на английском языке! С рецептом и со всем самым нужным

For the cake:
1 and 1/4 cup all-purpose(универсальный) flour 
1 cup sugar
1/3 cup cocoa powder 
1 teaspoon(чайная ложка) baking soda
1/2 teaspoon salt 
1 cup warm water
1 teaspoon vanilla extract 
1/3 cup vegetable oil 
1 teaspoon apple cider vinegar
For the glaze:
1/2 cup sugar
 4 tablespoons(столовая ложка) margarine
 2 tablespoons soy milk
 2 tablespoons cocoa powder
 2 teaspoons vanilla extract 
1) Prepare the Cake
Preheat(предварительно нагревать) oven to 177 C. In an 8 x 8 inch square pan, mix the flour, sugar, cocoa powder, baking soda and salt with a fork. Add the water or coffee, vanilla extract, vegetable oil and vinegar. Mix the ingredients together. Bake for 30 minutes. Cool on a cooling rack(подставка). 
2) Prepare the Glaze
In a small saucepan(кастрюля) bring the sugar, margarine, soy milk and cocoa powder to a boil, stirring(размешивать( frequently. Simmer(кипятить) for 2 minutes, remove from heat and stir an additional 5 minutes. Stir in the vanilla extract. 

Напишите рецепт любого пирога. НА АНГЛИЙСКОМ.
Ингридиенты- приготовление.

Strawberry Pie1 cup sugar1 cup water3 tablespoons cornstarch1/4 cup strawberry gelatin5 cups fresh strawberries, halved1 (9-inch) baked pie crust Sweetened whipped cream or frozen whipped topping, thawed (optional)What To Do: Bring first 3 ingredients to a boil in a saucepan over medium heat, and cook, stirring constantly, for 1 minute or until thickened.
 Stir in gelatin until dissolved. Remove from heat; let cool 8-10 minutes.
 Arrange strawberries in pie crust, and pour gelatin mixture over strawberries. Cover and chill 2 hours. Serve pie with whipped cream, if desired.

ошибки исправить! Тут рецепт яблочного пирога.
I would like to tell about cooking apple pie. The main ingredients five apple peeled and sliced, one cup sugar and flour, little bit butter,four

... large eggs, a pinch vanillin powder. For a start peeled and sliced apple. next. Preheat the oven. Add flour in a bowl of. Grease a butter sheet. Mix and pour test. Put sheet in preheat and bake. After a beatiful serve on the table.

Первая часть текста - ещё куда ни шло. Последние же предложения не несут никакой нагрузки, можно только догадываться.
I would like to tell you about cooking an apple pie.
The main ingredients are five apples peeled and sliced, one cup of sugar and one cup of flour, a little bit of butter, four large eggs, and a pinch of vanillin powder.
For a start, peel and slice the apples. Next, preheat the oven. Add flour into a bowl. Grease the sheet with butter. Mix and pour the dough. Put sheet in preheat oven and bake. After a beautiful ___что-то_____ and serve on the table.