Английский рецепт торта или пирога не яблочного желательно и перевод.

The first stage is the preparation of the test. Separately, beat the yolks and whites, mix gently, introduce a Cup of sugar, vanilla, 150 grams of condensed milk and sifted flour with baking powder. Mix well.
The bottom of the demountable form lay a parchment paper, the edges are oiled. Pour the dough and put in a preheated 170-180 degree oven. Readiness check wooden skewer through 35-40 minutes, when the cake will appear Golden brown.
The second stage is the preparation of the cream. 150 grams of condensed milk whipped with butter. 
The third stage is jelly. To cook it simply. Berries (better to take something tart – the cranberries, currants, sea buckthorn) to wipe through a sieve with sugar. There should be about 0.5 liters of puree. The instructions to enter the gelatin and start assembling the cake.
Ready sponge cake cut in half. The lower part of the oil cream to put the cold jelly and allowing it to fully harden. Put second part of sponge cake.
Of powdered sugar with egg white to make the frosting and smear its top layer. The walls of the cake to coat with melted chocolate.
Decorate the product can leaves or ornaments made of chocolate.

Первый этап-подготовка теста. Отдельно взбить желтки и белки, аккуратно перемешать, ввести стакан сахара, ванилин, 150 грамм сгущенного молока и просеянную муку с разрыхлителем. Хорошо перемешать. Дно разъемной формы застелить пергаментной бумагой, края смазанные. Выливаем тесто и ставим в разогретую до 170-180 градусов духовку. Проверить готовность деревянной шпажкой через 35-40 минут, когда торт появится золотисто-коричневого цвета. Второй этап-приготовление крема. 150 граммов сгущенного молока, взбитого со сливочным маслом. Третий этап-желе. Готовить его просто. Ягоды (лучше взять что – нибудь терпкое-клюкву, смородину, облепиху) протирать через сито сахаром. Там должно быть около 0,5 литра пюре. Инструкциям, введите желатин и приступаем к сборке торта. Готовый бисквит разрезать пополам. Нижнюю часть смазать кремом, поставить в холодное желе и позволяя ему полностью застыть. Положите вторую часть бисквита. Из сахарной пудры с яичным белком

Напишите рецепт любого пирога или салата на английском.

Салаты — любимые с детства и новые, пришедшие к нам совсем недавно из западной культуры, ими можно не только наслаждаться, как едой, но еще и учить по ним английские выражения. Выбирайте свой любимый рецепт салата на английском языке и готовьте по нему очень вкусное и полезное блюдо, изучайте язык. Кроме этих салатов, у нас есть для вас еще
множество других английских рецептов (пироги, торты, блины, яичница, бутерброды, пицца, борщ и другие).
Оливье (Olivier salad)- рецепт салата на английском языке с переводом на русский
Самый распространенный, самый, пожалуй, любимый всеми нами салат, неизменный гвоздь программы всех праздников и участник анекдотов на тему алкогольного веселья, жаль, что весь мир не знаком с рецептом, этот пробел мы сейчас и восполним.
Ingredients:
4 eggs
4-5 not too big potatoes
500 g cooked meat or sausage
4-5 medium pickled cucumbers
1 carrot
1 onion
1 can of green peas
about 200 g mayonnaise
salt, ground black pepper
dill and parsley (optional)
4 яйца, 4-5 не очень больших картофелин, 500 г вареного мяса или колбасы, 4-5 средних соленых огурца, 1 морковка, 1 луковица, 1 баночка зеленого горошка, около 200 г майонеза, соль, перец черный молотый, зелень укропа и петрушки (необязательно).
Method:
Boil the eggs, potatoes and carrot. Set aside for cooling down. Skin boiled potatoes and carrot. Peel egs and onion. Dice eggs, potatoes, sausage, onion, pickled cucumbers and carrot into small pieces. Mix it in a big bowl. Add peas without liquid, mayonnaise, salt. Season with ground black pepper. Add chopped dill and parsley (if you like it). Put the salad in the fridge to cool.
Сварить яйца, картошку и морковку. Отставить в сторону для остывания. Очистить картофель и морковку. Очистить яйца и лук. Порезать маленькими кубиками яйца, картофель, мясо, лук, соленые огурцы и морковку. Перемешать все в большом блюде. Добавить горошек, без жидкости, майонез, соль. Приправить молотым черным перцем. Добавить укроп и петрушку (по желанию). Поставить в холодильник охлаждаться.
Цезарь (Caesar salad) — рецепт салата на английском с переводом
Ingredients:
1 chicken breast fillet
caesar salad dressing
parmesan cheese
croutons
black pepper, salt
100 g mixed salad leaves
100 г смеси листьев салата, 1 куриное филе, сухарики, сыр пармезан, черный перец, соль, заправка для салата Цезарь.
Method:
Season the chicken fillet with salt and pepper on both side, fry it with some olive oil on a pan until white with golden patches. Cut the cooked fillet into cubes or stripes. Put all the ingredients into a bowl: the mixed salad leaves, croutons, chicken, drizzle a generous amount of Caesar salad dressing over top. Sprinkl grated parmesan cheese on top.
Куриное филе поперчить, посолить с обеих сторон, жарить на сковороде в небольшом количестве оливкового масла до белого цвета с золотыми пятнами. Порезать готовое филе на кубики или полоски. Сложить в блюдо все ингредиенты: листья салата, сухарики, курицу, полить обильно заправкой для салата цезарь, сверху посыпать тертым сыром пармезан.
Заправка для салата Цезарь (Caesar salad dressing)
Ingredients:
6 anchovies in oil
1 egg
1-2 tsp of Worcestershire sauce
5 tbsp olive oil
1 tbsp of lemon juice
1 clove of garlic
a dash of vinegar
1 tsp of mustard
60 g parmesan cheese
black pepper
6 анчоусов в масле, 1 яйцо, 1-2 чайных ложки вустерширского соуса, 5 столовых ложек оливкового масла, 1 столовая ложки лимонного сока, 1 зубчик чеснока, немного уксуса, 1 чайная ложка горчицы, 60 г сыра пармезан, черный перец.
Method:
put all the ingredients into a mixing bowl, blend them with a hand blender until creamy and smooth.
Поместить все ингредиенты в миску, смешать их ручным блендером до кремообразного и гладкого состояния.
Фруктовый салат (Fruit salad) — рецепт салата на английском с переводом на русский
Ingredients:
2 oranges
2 apples
1 banana
1 cup of sliced strawberries
2 kiwi fruit
1 cup of cubed canned pineapples
1 cup of grapes
You can also add any fruit you like.
2 апельсина, 2 яблока, 1 чашку нарезанной клубники, 2 киви, 1 чашку консервированных ананасов, порезанных кубиками, 1 чашку винограда. Можете добавить также любые фрукты, которые вы любите.
Method:
skin 1 orange and banana, cut them into pieces, then peel apples and kiwi fruit and cut them as well. Add strawberries, grapes and canned pineapples. Mix gently in a large bowl, so as not to break the fruit. Drizzle with the fresh juice of an orange. Top with cream whipped with sugar (optional).
Почистить апельсин и банан, нарезать их кусочками. Снять кожуру с яблок и киви, порезать их также. Добавить клубнику, виноград, консервированный ананас. Перемешать осторожно в большой миске, чтобы не сломать фрукты. Полить свежевыжатым соком апельсина. Сверху выложить сливки, взбитые с сахаром (по желанию).

Составьте рецепт приготовления яблочного пирога на английском.

Wheat Flour - 250 g
     Sugar - 150 g
     Egg - 3 pieces.
     Sour cream 150 g
     Butter - 200 g
     Apples - 700 g
     Baking powder - 1 tsp.
     Vanillin - 1 pinch
     Cinnamon ground - 1 pinch
     Sugar powder - 2 tablespoons. L.
1)Prepare all the ingredients.
Carefully separate the proteins from the yolks, beat the whiskers in a thick foam with a mixer. Oil and eggs should be at room temperature.
Apples should be washed and cut not too thinly, remove the core. You can take apples of different varieties to taste.
2)Whip butter, sugar and vanillin in a separate bowl. In the process, the oil should slightly whiten.
3)In the oil-sugar mixture, add yolks and sour cream, mix thoroughly.
4)Add the flour with the baking powder and mix again, so that there are no lumps.
Then add the proteins. We introduce them very carefully, raising the dough with "bottom-up" movements, then our cake will turn out to be more airy.
5)The form for baking to lather with baking paper - so it will be more convenient to take out the pie. Heat the oven to 180 ° C.
Gently pour our dough into a mold. Top with a spiral lay out slices of apples - the more, the better.
6)To send in an oven approximately for 45 minutes. Look - the ovens are different.
7)Ready to cool a little pie, sprinkle with powdered sugar and ground cinnamon and immediately serve. Bon Appetit ))

For cooking, we need: Eggs - 3 pieces; Sugar - 1 glass; Flour - 1 glass; Soda - 1 teaspoon; vinegar. In a deep plate we break eggs - entirely. Add a glass of sugar. Beat the mixer until a thick foam forms. The volume will increase by 2-3 times. We add a glass of flour. Add flour gradually, sifting through a sieve. Strongly not vymeshivaem, unnecessarily that the dough does not get lost, did not settle, but remained airy. Add the soda extinguished with vinegar, chopped apples and again everything is gently mixed. We put everything in a baking dish. It is better that the form was laid out with parchment paper, but it is possible and simply for oiled and sprinkled with flour. We level, but we try not to press hard.   We send our delicious and quick cake to a preheated 250 degree oven for 30-40 minutes. ATTENTION: do not open the oven for the first thirty minutes ! Otherwise, our "Charlotte" may not grow and will always remain small. ))) We told you the simplest recipe for apple pie Charlotte. Now it remains only to put it on a plate, sprinkle with powdered sugar and wait until it cools. Jablochnyj-pirog-sharlotka In the meantime, you can turn on the kettle and make yourself a fragrant tea. Bon Appetit!

Составить рецепт (ВСЮ ПОСЛЕДОВАТЕЛЬНОСТЬ) десерта (Шарлотка, блинчики, пироги) на английском языке (5 класс).

Шарлотка:
1) Beat eggs with a mixer to form a fluffy foam.
2) Add sugar and beat well. Important: it is necessary to pour sand in small portions.
3) Add flour and mix.
4) Apples cut into small pieces of 3-4 mm thickness.
5) Mix the apples with the dough.
6) Put the dough in a baking dish, previously buttered. Put the form in a preheated oven at 180 degrees for 45 minutes. Bon Appetit!
Блины:
1) Beat eggs in a bowl, add sugar and salt, mix well.2) Pour water and stir.3) Gradually add the sifted flour, mix with a whisk or electric mixer until smooth. Dietary dough pancakes with holes ready!
Пирог:
Mix the eggs with the sugar and add the yogurt, sprinkle in baking soda, sugar, a pinch of salt, then the flour and all mix well. Rub on a coarse grater apple, mix with cream cheese and add the resulting mass into the dough. Place the dough in a greased baking dish and bake the cake in a preheated 200 ° C oven for 30 minutes.

Рецепт пирога, торта и кекса на английский с переводом. По отдельности!

Шарлотка - Charlotte
Рецепт на английском языке
Ingredients: 3 eggs 1 cup sugar 1 cup flour 3 apples
Method: Wash and dry the apples then cut each one into four wedges, then core and slice. Set aside. In a large bowl mix thoroughly the flour, sugar, and three eggs to form a batter. Line a 3 inch deep baking tray with parchment, greased to prevent sticking. Put the apples in the dish then pour the batter over them. Bake at 180 degrees Celsius for 35-40 minutes till brown and a wooden pick inserted into the cake comes out clean.
Рецепт на русском языке
Ингредиенты: 3 яйца 1 стакан сахара 1 стакан муки 3 яблока
Приготовление: яблоки промыть, просушить, разрезать каждое на четыре дольки, удалить сердцевину, нарезать дольками. Отставить в сторону. В большой миске тщательно смешать муку, сахар и три яйца. Форму для выпекания выложить пергаментом, смазать маслом, чтобы тесто не прилипло. Выложить в эту форму яблоки, сверху залить тестом. Выпекать при 180 градусов Цельсия в течение 35-40 минут до коричневой корочки, деревянная палочка из готового пирога должна выходить сухая.

Рецепт пирога на английском с переводом

Вот рецепт яблочного пирога. )

Most cakes only need simple ingredients such as flour, fruit, milk, eggs, sugar and butter. Для многих тортов необходимы простые ингредиенты такие как мука, фрукты, молоко, яйца сахар и масло.

Вот рецепт яблочного пирога. )   Most cakes only need simple ingredients such as flour, fruit, milk, eggs, sugar and...

Написать рецепт какого нибудь пирога(только не яблочного) на английском языке

Ingredients: 250g dark chocolate (70%) Purified 250g raw beetroot 4 eggs (L size) 150 g brown sugar 120 g finely ground almonds 1 teaspoon baking powder 1 tbsp cocoa flour and CL. oil (vegetable) for greasing the walls of the mold for baking yogurt for submission 1. Preheat the oven to 180C. 2. On the bottom of the form put the parchment paper and wall grease with butter and sprinkle with flour 3. In a water bath melt the 200g of chocolate (! boiling water should not touch the bowl with chocolate) 4. Grate on a fine grater beets and pour into a large bowl. 5. 4 eggs split into whites and yolks. Whites in a separate bowl, and add the yolks to the beetroot and mix thoroughly. 6. Add the sugar, almonds, baking powder, cocoa and melted chocolate to the beet. Mix well. 7. Proteins whisk until soft peaks form and add to the dough. Mix gently with circular movements from the bottom up, while turning the bowl. 8. Pour the batter into the prepared form and bake for 35 -40 minutes. Readiness check wooden skewer. 9. When the cake has cooled slightly, you can safely rem

Напишите кулинарный рецепт пирога с начинкой на английском языке.

Wheat flour 2 cupsMargarine 200gApple 1 kgEggs 1 pieceVinegar, 1 teaspoonСinnamon 1 teaspoon Sugar 100 gSalt
1. In half a glass of cold water to pour the yolk and a teaspoon of vinegar. All this stir and add salt. Mix the margarine with the flour and pour the yolk back-acetic cocktail. Stir until smooth. The dough is ready. Divide into two parts and put in the fridge for at least half an hour.
2. One part of the roll out dough and arrange on a baking sheet, greased. On it lay sliced apples. Sprinkle with cinnamon sugar mixture. Thinly roll out the second part of the test and put on top. Cut hot on square pieces.

Apple Pie 
MAKES: one 9-inch pie
3 pounds mixed apples (such as Granny Smith, Gala and McIntosh)
2/3 cup granulated sugar
2 tablespoons fresh lemon juice
6 tablespoons unsalted butter
1 tablespoon all-purpose flour, plus more for dusting
3/4 teaspoon ground cinnamon
1/8 teaspoon salt
2 disks dough for Basic Crust 
1 large egg, beaten
Coarse sugar, for sprinkling
Peel and core the apples; slice 1/4 inch thick. Toss with the granulated sugar and lemon juice. Heat 4 tablespoons butter in a large skillet over medium-high heat. Add the apples and cook, stirring, until tender, about 10 minutes. Stir in the flour, cinnamon and salt; cook until thickened, 1 more minute. Let cool.
Roll out 1 disk of dough into a 12-inch round on a floured surface; ease into a 9-inch pie plate. Add the apples, mounding them slightly in the center, and dot with the remaining 2 tablespoons butter. Roll out the remaining dough into a 12-inch round. Lay it over the filling; press the edges of the crusts together, then fold the overhang under itself and crimp to seal. Brush with the beaten egg and sprinkle with coarse sugar. Cut a few slits in the top crust. Chill 1 hour.
Place a baking sheet on the lowest oven rack and preheat to 425 degrees F for 30 minutes. Place the pie on the hot baking sheet; lower the temperature to 375 degrees F. Bake until golden, 1 hour to 1 hour, 10 minutes. (Cover the edges with foil if they brown too quickly.) Cool on a rack.

Рецепт пирога на английском языке с переводом

1 (18.25 ounce) package devil’s food cake mix1 (3.9 ounce) package instant chocolate pudding mix4 eggs1 cup sour cream1/2 cup vegetable oil1/2 cup water2 cups semisweet chocolate chipsAdd all ingredients to list
Directions
Prep
10 m
Cook
1 h
Ready In
1 h 10 mPreheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour a 10 inch Bundt pan. Have all ingredients at room temperature. In a large bowl, stir together cake mix and pudding mix. Make a well in the center and pour in eggs, sour cream, oil and water. Beat on low speed until blended. Scrape bowl, and beat 4 minutes on medium speed. Stir in chocolate chips. Pour batter into prepared pan. Bake in the preheated oven for 50 to 60 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean. Allow to cool.

Приготовление или рецепт яблочного пирога или какого-нибудь торта на английском языке именно со словами для 6 класса

Sponge Cake (Бисквит) 

INGREDIENTS : 125 g castor sugar, 4 eggs, 1 vanilla pod, 15 g melted butter (optional), 50 g flour, 50 g cornflour, 50 g flaked almonds

Preheat the oven at 180°C. Grease the tin and dust with flour. Cover the base with flaked almonds. Whip the egg yolks in a bowl. Add 110 g sugar and the inside of the vanilla pod. Mix in the butter, the flour and cornflour, then beat to obtain an even mixture. Put the bowl aside. Beat the egg whites with a pinch of salt until stiff, adding 15 g of sugar when halfway through beating. Fold the eggs whites lightly into the mixture. Put the mixture straight into the tin and bake for 30 minutes. Leave to cool a while before turning out.

Apple crumble.

Sponge Cake (Бисквит)  INGREDIENTS : 125 g castor sugar, 4 eggs, 1 vanilla pod, 15 g melted butter (optional), 50 g...