Требуется составить текст рецепта некоторого блюда (на английском), которое не такое легкое, но тем не менее хотя бы немного популярное. Можно брать кухню любой страны.

The mass of 20 spoons was measured. Salt of coarse grinding and silver teaspoon with a slide of 7.4 grams, without a hill 4.6 grams. Sugar and a teaspoon with a diagonal notch with a slide of 12 grams, without a slide 7.85 grams. According to the tables, the weight of a teaspoon of salt is 8 grams, sugar 12 grams. We can say that the measurements confirmed the correct number of salt and sugar.
Meat, chicken, fish salt at the rate of 2 teaspoons per kilogram or 0.9% [checked for chicken and fish]. Soups salt at the rate of 0.9% salt by weight of the whole soup [checked]. Three liters of soup need 3.6 silver spoons with a slide or 6 silver spoons without a roller coaster. Black ground pepper - 1/2 teaspoon per kilogram [tested for fish]. In chicken, you can put 1 teaspoon of black pepper per kg, then the chicken will be vigorous, you can eat with garnish without spices.

Spiced Pumpkin Praline Roll 
Ingredients
3eggs
2/3cup canned pumpkin (not pumpkin pie mix)
1/2box Betty Crocker™ SuperMoist™ yellow cake mix (about 1 2/3 cups)
1 1/2teaspoons ground cinnamon
1/4teaspoon ground nutmeg
1/8teaspoon ground cloves, about 2 tablespoons powdered sugar
4oz (from 8-oz package) cream cheese, softened
1/2cup packed brown sugar
1cup whipping cream
1/4cup chopped pecans, toasted
Steps1Heat oven to 375°F (350°F for dark or nonstick pan). Line 15x10x1-inch pan with foil or waxed paper; grease or spray foil or waxed paper.2In medium bowl, beat eggs with electric mixer on high speed about 2 minutes or until very thick and lemon colored. Beat in pumpkin until well mixed. Gradually beat in dry cake mix, cinnamon, nutmeg and cloves on low speed; continue beating 1 minute. Pour into pan, spreading to corners.3Bake 10 to 14 minutes or until cake springs back when touched lightly in center. Immediately loosen cake from edges of pan and turn upside down onto towel generously sprinkled with powdered sugar. Carefully remove foil. While hot, carefully roll cake and towel from narrow end. Cool on cooling rack at least 60 minutes.4In medium bowl, beat cream cheese and brown sugar with electric mixer on high speed until smooth. Gradually add whipping cream; beat until stiff. Stir in 2 tablespoons of the pecans. Unroll cake and remove towel. Spread two-thirds of the cream cheese mixture over cake; roll up. Spread remaining cream cheese mixture over outside of cake. Sprinkle with remaining 2 tablespoons pecans. Store covered in refrigerator.

Составить текст по английскому языку что находится в моем ланч боксе (только здоровая еда), с переводом

In my lunch box there is just healthy foods i have appeals bananas carets. some times i have some salads made of fruits or made of vegetables. also i have some sandwiches with cheese or salat in it. It is so yummy and healthy.
в моей ланч боксе только здоровая еда я имею яблоки бананы морковь. Иногда я имею разные салаты которые сделаны как из овощей так и из фруктов еще у меня есть бутерброды с сыром или салатом внутри это так вкусно и полезно

Составить рассказ о блюде в своей стране:
Как оно называется?
Из чего оно сделано?
Как его готовить?
Какое оно на вкус?
Чтобы все эти вопросы (ответы) присутствовали в тексте.

Самое мое любимое блюдо это плов это блюдо моей страны. Его готовят из риса и других прибавок. Отдельно варят изюм каштан мясо и тот кто хочет плов смешивается всем этим.
как его готовить?
варишь рис потом добовляешь прибавки. На вкус очень вкусное сладкое.
на англ
my most favorite dish is pilaf is my country’s dish. It is made from rice and other additives. Separately boiled raisins chestnut meat and the one who wants pilaf is mixed all this. how to cook it? you cook rice then you add more. The taste is very tasty sweet.

Есть блюдо-зелёные щи из капусты.
Ингредиенты:
Морковь, лук, перец зелёный, помидор, укроп, петрушка, зелёный лук, вода, соль, перец чёрный, лавровый лист.
В кастрюлю наливаем воду и ставим на небольшой огонь. Пока жидкость будет закипать, мы подготовим овощи. Очистим лук и мелко порежем. Очищенную морковь потрем на крупной терке. Сладкий зеленый перец разрежем пополам, удалим плодоножку и семечки с перегородками. Нарежем перец небольшим кубиком. Закидываем овощи в кипящую воду и варим 10 минут. Капусту очищаем от грязных листьев, удаляем кочерыжку. Нарезаем тонкой соломкой. Перекладываем капусту в кастрюлю и варим еще 20 минут. Не крупно нарезаем помидор и добавляем к щам. Продолжаем варку супа на небольшом огне. Зелень промываем, обсушиваем. Режем зеленый лук. А также петрушку и укроп. Зелень берем по своему вкусу. Я люблю добавлять в зеленые щи зелень в большом количестве. Перекладываем нарезанную зелень к супу, перемешиваем и варим еще 5 минут. Процесс приготовления Зелеными щами обычно называют щавелевый суп, известный всем своей кислинкой и подачей в жаркую пору. Но не только из щавеля готовят зеленые щи – главными ингредиентами могут стать шпинат, крапива или привычная для щей капуста. Последний вариант также имеет множество вариантов: суп может быть на мясном либо курином бульоне или же вовсе постным, подавать его можно как в горячем, так и в холодном виде. Кроме того, ингредиенты в разных вариациях могут различаться.
Мы приготовим постные зелёные щи из капусты. Этот суп мне нравится тем, что он сытный, но при этом очень лёгкий и даже диетический, что хорошо для жаркого времени года. Для приготовления блюда мы возьмем капусту, морковь, лук, помидор и сладкий зеленый перец, а также побольше свежей зелени (укроп, петрушку, зеленый лук) и специи по вкусу (соль, лавровый лист и черный молотый перец). Итак, приступим!
В кастрюлю наливаем воду и ставим на небольшой огонь. Пока жидкость будет закипать, мы подготовим овощи. Очистим лук и мелко порежем.
Очищенную морковь потрем на крупной терке.
Сладкий зеленый перец разрежем пополам, удалим плодоножку и семечки с перегородками. Нарежем перец небольшим кубиком.
Закидываем овощи в кипящую воду и варим 10 минут.
Капусту очищаем от грязных листьев, удаляем кочерыжку. Нарезаем тонкой соломкой. Перекладываем капусту в кастрюлю и варим еще 20 минут.
Не крупно нарезаем помидор и добавляем к щам.
Продолжаем варку супа на небольшом огне.
Зелень промываем, сушим. Режем зеленый лук.
А также петрушку и укроп. Зелень берем по своему вкусу. Я люблю добавлять в зеленые щи зелень в большом количестве! Перекладываем нарезанную зелень к супу, перемешиваем и варим еще 5 минуточек. После этого добавляем специи к зеленым щам из капусты: соль, перец и лавровый лист. Держим на огне 5 минут и выключаем суп. Оставляем под закрытой крышкой настаиваться минут на 15. Зеленый щи из капусты готовы.

Можете произношение этого текста написать?
Shelia - Thanks for inviting me to lunch
George - You're welcome. Oh, I love this place
Sheila - Me too. Where's the menu? I'm really

... hungry
George- The waiter's bringing it now, look
Waiter- Here you are,sir
George-Thank you. Hmm, I want the roast beef.
Shelia - Really? But you usually have the spicy grilled chicken
George - Well,today I'm trying something else for a change. What about you? Do you want the sirloin steak with creamed mushrooms? You always enjoy that.
Shelia - No, I'm having the chef's salad today. I'm on a diet
Waiter - Are you ready to order,sir?
George - Yes. We'd like the chef's salad and the roast beef,please
Waiter- Would you like anything to drink?
George- Can I have a glass of mineral water,please?
Shelia- And could I have a cola,please?
Waiter- A glass of mineral water and a cola. Thank you

Shelia - Thanks for inviting me to lunch( сєнкс фор инвайтинг ме то ланч)
George - You’re welcome. Oh, I love this place(юа велком. Оу, ай лав зис плэйс )
Sheila - Me too. Where’s the menu? I’m really hungry( ме то. Вэа из зе мэню? Айм рэали хангри)
George- The waiter’s bringing it now, look!( Зе вейзе брингин ит нау, лук)
Waiter- Here you are, sir( хэа ю в, сир) 
George-Thank you. Hmm, I want the roast beef. ( сэнк ю. Хм, ай вонт зе рост биф)
Shelia - Really? But you usually have the spicy grilled chicken( рэали? Бат ю южали хэв зе спайс гръилд чикен)
George - Well, today I’m trying something else for a change. What about you? Do you want the sirloin steak with creamed mushrooms? You always enjoy that.( вэл, тудей айм трэинг самсин элс фо а чэндч. Вонт эбаут ю? Ду ю вонт зе сайлон стик виз кримд машгумз? Ю олвэйс энджёй зэт  )
Shelia - No, I’m having the chef’s salad today. I’m on a diet(ноу, айм хэвин зе чифз сэлэд тудэй)
Waiter - Are you ready to order, sir?( а ю риди то оде, сир)
George - Yes. We’d like the chef’s salad and the roast beef, please(ес, ви хэд лайк зе чифс сэлад энд зе рост биф,
Waiter- Would you like anything to drink?(вуд ю лайк энисин то дринк)
George- Can I have a glass of mineral water, please?( кэн ай хэв а гласс оф минерал вэтер,
Shelia- And could I have a cola, please?( энд куд ай хэв а кола,
W. A glass of mineral water and a cola. Thank you( э глэсс оф минерал вэтэ энд а кола )

Написать этот текст, но уже про Казахстанскую едуBritish food has a bad reputation in Europe but traditional home cooked food is as good as European cooking. A good example is the traditional

... British
Sunday lunch which consist of roast-beef,roast potatoes and Yorkshire pudding. British people eat a lot of meat. Mineral water is hot vary common. The most popular drink with meals is tea. British breakfast consist of cornflakes with milk,toast with marmalade,honey and tea. They eat a large meal at midday. At about 5 o*clock they have tea with bread and butter and cakes. In some families the midday meal is the chief one of the day. And in the evening they have a simple supper an omellete,or sausages sometimes bacon and eggs.

Для казахской кухни характерны такие блюда, которые по своей консистенции занимают как бы промежуточное положение между супами и вторыми блюдами. Таково национальное блюдо мясо по-казахски. В состав его входит много мяса, теста и относительно небольшое количество крепкого, концентрированного, жирного бульона. Другая характерная особенность казахской кухни – широкое использование субпродуктов (лёгких, печени, почек, мозгов, языка). В то же время такие части мяса, как седло (задняя часть), приготавливают в чистом виде, почти исключительно посредством запекания (в прошлом – в углях).
Национальным видом мяса у казахов следует считать конину, хотя ныне её употребляют реже, чем баранину и даже говядину. Именно из конины создают такие характерные для казахской кухни национальные изделия, как козы, карта, шужук и др. Названия большинства мясных блюд связаны не с составом сырья или способом приготовления, а с наименованием частей, на которые в соответствии с национальными традициями разделывают конскую тушу. Таковы кабырга, тостик, жанбаз, жал, жая, казы, сур-ет, бельдеме и др. Разнообразные лепёшки носят название нан (хлеб) и различаются по форме и виду посуды, в которой их выпекают: казах жанпай нан (лепёшка по размеру котла), таба-нан (от сковородки таба).

Написать текст по английскому “что я ем на завтрак перед школой и что я ем на завтрак в школе ” если можно с переводом.

Before school I eat oatmeal and fruit. At breakfast in school I eat buns and fast food. Перевод  Перед школой я ем овсяную кашу и фрукты. На завтрак в школе я ем булочки и фаст фуд.

In the morning I like to eat hearty. First my mother cooks scrambled eggs, then for a dessert pancakes with bilberry syrup, I wash down all the tea with lemon. After I go to school. after spending 3 lessons I go to the dining room where I am deliciously fed
перевод
утром я люблю сытно поесть. Сначала мама мне готовит яичницу, потом на десерт блинчики с черничным сироп, запиваю я все чаем с лимоном. После я иду в школу. Просидев 3 урока я иду в столовую, где меня вкусно кормят

Текст по английскому языку на тему: Моя любимая еда

Food plays an important role in our lives. Often people have different preferences and tastes. Someone likes hot and spicy dishes, while others prefer softer tastes. For many people, a very important role plays the usefulness of the food. And there are those who prefer to eat only vegetarian food. In general, everyone has different tastes. As the wise saying goes - "Every man to his own taste»

Everybody in our family is fond of cooking. My mother cooks more often than others. And I like to help her. However, we often experiment with recipes, because we love the variety. We use recipes from all around the world. We like Italian food. We often cook pizza, lasagna and pasta. More we like Japanese cuisine - a variety of rolls and sushi.

And recently, we decided to try the traditional British cuisine and cook the famous cottage pie. At first we were a little bit confused by the ingredients. But in the end it came out very tasty and satisfying.

In my opinion, cooking - is a true art. Food should not only bring satiety, it should be tasty and useful.

My name is Alex. I’m 14 years old. I live in one of the most beautiful cities of Russia, in Sochi. My family is quite small. I have got a mother, a father, a younger brother and a cat. My mum is usually responsible for cooking and for buying necessary food. She prepares breakfast, lunch and dinner for all of us. Sometimes my father also cooks. It usually happens at weekends. Both of my parents are good cooks, which is why we prefer eating home-made food. However, sometimes we can also eat out. My father reserves a table in some restaurant or cafe and we spend a great evening together. It usually happens on special occasions. My favorite food is pizza. I like all kinds of pizza and other Italian dishes. For my birthday, my parents always try to arrange a pizza party. There are times when we simply order pizza for lunch or dinner, just because there is no time for cooking. Out of my mum’s home cooking I prefer Ukrainian borscht. It’s a special red cabbage soup, which is tastier to eat with sour cream. Borscht is a traditional Russian and Ukrainian dish and many foreigners want to try it when visiting these countries. In general, I can say that I am a good eater. I like many types of food, among them fruit, vegetables, sweets and cakes, etc. However, there are some products which I don’t like eating. They are mushrooms and fish. My mother knows about it and she tries not to use these products in dishes.
Меня зовут Алексей. Мне 14 лет. Я живу в одном из самых красивых городов России, в Сочи. Моя семья довольно небольшая. У меня есть мать, отец, младший брат и кошка. Моя мама обычно отвечает за приготовление пищи и за покупку необходимых продуктов питания. Она готовит завтрак, обед и ужин для всех нас. Иногда мой отец также готовит. Это обычно случается в выходные дни. Оба моих родителя хорошие повара, поэтому мы предпочитаем, есть домашнюю еду. Тем не менее, иногда мы можем питаться вне дома. Мой отец резервирует столик в каком-нибудь ресторане или кафе, и мы проводим отличный вечер вместе. Обычно это происходит по особым случаям. Моя любимая еда пицца. Мне нравятся все виды пиццы и другие итальянские блюда. На мой день рождения, мои родители всегда стараются устроить вечеринки с пиццей. Бывают времена, когда мы просто заказываем пиццу на обед или ужин, просто потому, что нет времени приготовить пищу. Из домашней кухни моей мамы, я предпочитаю украинский борщ. Это специальный суп из капусты, который вкуснее кушать со сметаной. Борщ является традиционным русским и украинским блюдом, и многие иностранцы хотят попробовать его при посещении этих стран. В общем, могу сказать, что я хороший едок. Мне нравятся многие виды продуктов, в том числе фрукты, овощи, конфеты и торты, и т. Д. Однако есть некоторые продукты, которые я не хочу есть. Это грибы и рыба. Моя мама знает об этом, и она старается не использовать эти продукты в блюдах.

Составьте текст по английскому на тему: мороженое и пицца

While mom went shopping, I wanted ice cream, cake and pizza! And still the mother was allowed to buy this beauty! Coming to the store I bought ice cream and pizza!
But eating, I forgot that I wanted to buy a cake. I had to go to another store. Eyes just ran: lots of cake! To I joined Mammy with it ate a pie. But it turns out that we were 1000 by the bakery and to us as a gift presented 3 pizzas. One with mushrooms, the second with tomatoes and the third with sour cream and greens! Oh and will we eat
Вот перевод на русский:
Пока мама ходила по магазинам, мне захотелось мороженого, пирожного и пиццы! И все таки мама разрешила купить эту прелесть! Подходя к магазину я купила себе мороженого и пиццы!
Но съев, я забыла, что хотела еще купить пирожное. Пришлось идти в другой магазин. Глаза просто разбегались: очень много пирожного! Ко мне присоединилась мама. Мы вместе с ней съели по пирожку. Но оказывается, что мы были 1000 посетителями булочной и нам в подарок подарили 3 пиццы. Одну с грибами, вторая с помидорами и третья с сметаной и зеленью! Ох и наедимся же мы

составить текст по английскому языку на тему" My meals " на ( среднего уровня по сложности )

It goes without saying that I prefer to have meals at home. At the weekend I like to get up late and have a good breakfast of scrambled eggs, or pancakes, or something like that. But on weekdays I’m always short of time in the morning. So I just have a cup of strong tea or coffee and a couple of sandwiches.

As I spend a lot of time at school (usually eight or nine hours) it’s necessary to have a snack at midday just to keep me going. That’s why I have to go to the school canteen to have lunch. Our school canteen leaves much to be desired. It has become a tradition with our canteen to serve chops and watery mashed potatoes every day with a glass of cocoa or stewed fruit.

But I enjoy my evening meal at home. My mother is a wonderful cook and her dinners are always delicious and various.